Home again

 • 30.12.2014 - 19:05

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Nå har jeg endelig fått satt meg godt til rette under det nye varmeteppet mitt. Har kjørt hjem fra pappa idag, så sto opp tidlig fordi det er tross alt nærmere 40 mil unna. Når jeg kom hjem begynte jeg å ommøblere rommet, så her har dere en sneekpeak av det, hehe! Gleder meg til å vise dere mer. Nå skal jeg slappe av resten av kvelden med vann med sitron og agurk! nam ♥ Hva gjør du ikveld?

Breakfast

 • 29.12.2014 - 11:46

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

God morgen! Idag bestemte jeg meg for å spise frukt med kesam til frokost, har blitt alt for lite frukt i ferien, haha. I skoledagene er jeg jo helt avhengig av frukt på morgenen. Føler meg så mer opplagt og i god form. Her om dagen var jeg og amanda inne på en matbutikk her og da kom vi over den rareste frukten jeg noen gang har sett?! Den ligner jo på en eos, hehe! Dere skjønner nok det på bildene over. Den er helt hard utenpå og myk inni. Men god var den, anbefaler alle å smake på den. Den heter rambutan. Nå skal jeg fikse litt blogg greier, vi snakkes senere ♥ Har du smakt rambutan?

New design

 • 28.12.2014 - 19:15

Ops, ble plutselig spontant bestemt at jeg hadde lyst til å prøve meg på et nytt design! Vet ikke helt om jeg er fornøyd, men ble liksom så lei av å ha det likt så alt for lenge.. Føler at det er skikkelig uvant med mye mindre bilder, men samtidig bedre også, blir liksom så mye bedre å se på bildene, flere som er enige? Hmm. Jeg får se! Bildene blir jo litt større jo lenger ned man kommer fordi jeg ikke får endret bildestørrelsen og tar ekstra lang tid å laste opp alle på nytt, så det får gå bra så lenge ♥ Hva synes dere om det nye designet? Var dette eller det gamle finest?

En god morgen

 • 28.12.2014 - 12:53

Hei! Har dere hatt en fin morgen så langt? Jeg startet dagen med en god frokost med blant annet cottage cheese, har blitt helt frelst av cottage cheese på knekkebrød, haha! Jeg som aldri turte å lukte på det en gang. Spiste frokosten i senga sammen med en serie på dataskjermen og nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen. Pappa har jo fått seg en så moderne dusj, så idag ble det en lang og god dusj etterfulgt av noen deilige minutter i badstue. Så godt!Tenk at det forresten bare er 3 dager igjen av 2014? Dette året har gått så fort! Nytt år betyr jo at jeg enda en gang skal prøve å bli flinkere til å blogge, så hva vil dere ha på bloggen min i 2015? Oppfyller alle ønsker ♥ Har allerede planlagt to videoer som kommer asap! Hva vil du lese om på bloggen? Det kan være alt fra viktige temaer, videoblogger, fakta om meg, jobben, alt mulig!

Sneekpeak

 • 27.12.2014 - 13:10

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic 

Igår tok jeg og Amanda en liten roadtrip, siden det er jo så stort julesalg over alt! Vi dro hjemmefra før klokken ti og når vi var på senteret så var det allerede fullt. Tror vi sto en halvtime i kø på butikkene pga 50% på alt nesten. Slitsomt, men fikk gjort meg noen fine kupp, hihi! Gleder meg til å vise dere. Tok også turen innom ikea, så nå gleder jeg meg skikkelig til å få ordnet rommet mitt igjen. Skal lage kontor oppe og et mer voksent rom nede, åh, blir så bra ♥ Vil dere se video eller bilder av rommet og kontoret når det blir ferdig?

Julaften

 • 25.12.2014 - 13:03

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Heii! God jul! En litt sen hilsen, men men! Jeg var opptatt i hele går. Vi feiret jul litt annerledes igår og jeg merker nå at jeg skulle tatt med kameraet, for det var så spennende. 
Vi startet dagen med en god frokost her hjemme hos pappa. Så fikset vi oss og åpnet gaver ganske tidlig. Etter det dro vi til stebroren min og familien hans og spiste en litt sen middag og så hadde vi pakkelek! Ble ekstra mange gaver igår, men så gøy. Jeg var litt skeptisk i begynnelsen, men det er alltid morsomt å prøve nye ting. Vi var 14 stykken og alle skulle ha med 10 pakker hver, så ble jo en del pakker for det. hihi. Vi var ikke hjemme før nærmere klokken ett inatt så nå ligger jeg godt og avslappet i senga enda og spiser litt julegodteri. Dagen idag skal nytes like mye som dagen igår.

Når jeg kommer hjem til norge igjen skal jeg lage en videoblogg med gavene mine, høres det bra ut? Fikk jo så mye fint! Hadde du en fin jul? ♥

 

Vinneren av konkurransen er Tina! Gratulerer!

Da er det bestemt!

 • 23.12.2014 - 18:28

Etter å ha hatt en del sykdom dette året har jeg både gått alt for mye ned og alt for mye opp i vekt. I mange måneder nå har jeg rynket på nesen hver gang jeg har sett meg i speilet og jeg har egentlig bare prøvd å trenge bort alle negative tanker om meg selv, men har blitt til at jeg har stått og sett meg i speilet og påpekt alle små, små feil. Det er ikke lett og det gjør rett og slett vondt inni meg av å tenke på det, jeg har jo bare en kropp i løpet av livet, jeg skal leve med denne kroppen resten av livet, hvorfor skal jeg da bli lei meg av å se meg selv i speilet? Hvorfor skal jeg behandle kroppen min dårlig? Jeg er SÅ lei av det og jeg har endelig bestemt meg for å ta meg selv i nakkekinnet og sparke meg selv bak, for nå må jeg komme i gang og gjøre noe før det er for sent. Det hjelper ikke å si"nei, jeg legger jo ikke på meg av denne sjokoladebiten" x antall ganger, for jo, jeg gjør jo det! Etter å ha sett på bilder av meg selv for 1-2 år siden, så merker jeg jo bare mer og mer at jeg kan endre på det, og det er nettopp det det nye året skal gå til.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

1 januar starter mitt nye liv og jeg klarer ikke å vente!! Etter mange år med nyttårsforsett som inneholder trening å gjøre har gått i dass, skal jeg ikke la dette nyttårsforsettet gå i dass enda en gang. Jeg har allerede planlagt de tre første månedene av 2015 og det kribler i hele kroppen for å starte. Dette har ligget på lur i noen uker nå, og endelig kan jeg dele det med dere. Treningsprogram fra Kayla Itsines og kickstart fra foreverliving er kjøpt inn. 1 januar starter jeg med kickstarten som varer i 9 dager, dette for å få en ordentlig motivasjon og start på året i tillegg til å teste grensene mine(ikke for å rase ned i vekt), jeg føler at det er viktig å teste grensene og se hvor mye man kan forvente av seg selv når man senere skal gå over på et treningsprogram som varer i en del måneder. Uken etter starter jeg med trening og kostholdprogrammet fra Kayla Itsines, noe jeg gleder meg såå mye til! Jeg har ønsket meg dette i et år, så endelig på tide at jeg også får det ♥ Nesten så jeg har lyst til å starte idag, men jeg har tenkt til å nyte den siste uken av 2014, 2015 blir hardt. 

Jeg har tenkt til å gjøre om denne bloggen til min reise på dette, siden det kommer til å bli noen harde måneder, men til syvende og sist så kommer det til å være så verdt det! Klarer ikke vente, virkelig. Haha. Blir glad bare av tanken. Jeg kommer til å blogge mye om dette fordi det er enklere å følge opp noe når jeg vet jeg kan dele det med andre og jeg håper dere vil være med meg på denne "reisen" og muntre meg opp i både tunge og lette tider. ♥ Jeg skal både ta mange bilder av kosthold og trening, inkludert meg selv, men også kanskje komme med en hel del tips fremover?  Kanskje "motebloggen" min blir til en treningsblogg ;-) Hehe neida! Jeg finner en fin balanse! SÅ! Hva synes dere?  Gleder dere dere like mye som meg?!

New accesories

 • 17.12.2014 - 17:00

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Smykke | OASAP          Ringer | OASAP

Forelsket i disse nye skattene ♥ Kan virkelig aldri få nok av smykker og ringer, hihi. Har dårlig tid, siden jeg skal være hos kusina mi klokken fem som er akkurat nå, hehe.. Heldigvis er vi "naboer"! Vi skal bake en hel del julebakst, kommer til å bli så koselig! Ha en fin kveld! 

 

HUSK KONKURRANSEN OM Å VINNE ET GAVEKORT PÅ 300 KR I INNLEGGET UNDER!

VINN GAVEKORT PÅ 300KR

 • 14.12.2014 - 16:37

Denne gangen skal dere få lov til å vinne et gavekort på 300kr fra forever living! Vi har produkter innen helse og velvære for både menn og kvinner i alle aldere som inneholder aloe vera, noe som er bra for huden! Selv elsker jeg sminken. Det er jo rundt juletider og jeg vil gjerne gi en gave til dere leserne mine ♥Jeg er selvstendig næringsdrivende innen forever living og siden dere er så snille og gode vil jeg gi ut et gavekort til en av dere heldige på dere på 300kr. Trykk HER for å se hva dere kan bruke gavekortet på 

Det du trenger å gjøre er: 
 ♥ like facebooksiden min her(link)
 ♥ like og dele innlegget 
 ♥ kommentere navn og epost!
 

Vinneren trekkes på juleaften! er du med? 

Sonya makeup

 • 13.12.2014 - 13:13

Lenge siden jeg kom med et sminkeinnlegg og med tanke på et innlegg som kommer imorgen, tenkte jeg det var kjekt å vise sminke! Jeg vil vise dere hvordan dere kan få til en hverdag-og festlook på samme gang!

Image and video hosting by TinyPic

svart øyenskygge her   |      brun øyenskygge her  |       blush her     |       leppestift her 

Image and video hosting by TinyPic

concealer her   |  mineralpudder her 

Image and video hosting by TinyPic

pudder her  |  highlight her  |    bronzer   her

Image and video hosting by TinyPic

lipgloss med lommelykt & lys fåes kjøpt her 

Image and video hosting by TinyPic

Helt fantasiske sminkekoster fåes kjøpt her
 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Første gang jeg tester denne sminken idag og jeg kan med hånden på hjertet si at dette er det beste sminken jeg har prøvd! Huden blir helt myk i tillegg til at det ser så nøytralt ut med huden. Sminken inneholder aloe vera, så sminken er rett og slett bra for huden, hvor fantastisk! I tillegg så er sminken økologisk og ikke testet på dyr. Nye favoritter ♥ En av dere som leser dette har muligheten til å kanskje få noe av dette gratis, stay tuned!

 

121214

 • 12.12.2014 - 17:57

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Genser | OASAP(link)        Skjørt | HM       

Dagens antrekk idag! Ganske godt å faktisk ta på seg litt andre klær enn bare en vanlig bukse og en strikkagenser, haha! Vet ikke om jeg får sagt det nok, men jeg gleder meg alt for mye til varmere tider, jeg er virkelig ikke et vintermenneske har jeg erfart i år. Kulde og snø er ikke min greie. Heldigvis går det fort til varmere tider, bare 4-5 måneder igjen, wii! Hva synes du om antrekket mitt idag? 

Très mignon

 • 11.12.2014 - 17:04

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

                                                                                         Genser fra OASAP her

Åhh, jeg elsker denne nye genseren min fra oasap! Fått noen nye ringer også som jeg tenkte å vise dere senere ♥

 

Everything black

 • 08.12.2014 - 20:00

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Et gammelt antrekk som jeg hadde lyst til å dele med dere idag! Turte faktisk ikke å poste dette samme dag som jeg tok de siden jeg ble såå misfornøyd, hallo, kan det ikke bli lysere og varmere ute snart? Det er jo umulig å få tatt blogg bilder i det hele tatt, kan noen lære meg? Hehe! Vet ikke hvor mye blogging det blir i løpet av uka på grunn av mye jobb, men skal forhåndspublisere litt innlegg for dere så det ikke blir helt stille her! Hva synes du om antrekket mitt? ♥

Søndagskos

 • 07.12.2014 - 15:16

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Heiii, har dere hatt en fin søndag så langt? Det har jeg! Etter en stressende uke med både jobb og skole, så tar jeg en velfortjent fridag idag i sengen. Det blir en stressende uke fremover også, siden jeg er borte fra halv ni om morgenen til rundt ti hver dag, men men! Det lønner seg til syvende og sist. I tillegg så er jeg så fornøyd med den jobben jeg har så jeg koser meg gløgg ihjel hver dag ♥ Idag har jeg kost meg med en super god te som jeg fikk fra kjæresten i julekalender, en te fra søstrene grene! Har lett etter den i et år, så endelig kan jeg kose meg litt ekstra, hihi! Hva gjør du idag?

Saturday

 • 06.12.2014 - 16:09

Inspiration

 • 02.12.2014 - 21:23Sitter å drømmer meg bort i bilder av interiør på weheartit. Hvitt rom med svarte og gulldetaljer sammen med grønne planter, wow!! Herregud, det er såå fint! Kjenner det kribler i hele kroppen etter å ommøblere rommet mitt, men siden jeg nettopp har ommøblert det så burde jeg kaaanskje ta en pause med det? Jeg blir så fort lei rommet mitt at det nesten er flaut.. Hehe. Tror jeg ommøblerer rommet mitt annenhver måned og det har jeg gjort i noen år nå, det er liksom min måte å slappe av på. Haha! Ønsker meg noen av disse rommene til jul, hihi ♥ 

Black & white

 • 01.12.2014 - 16:27

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
                                                 
                              Jakke & smykke  |  OASAP       Bukse & genser   | HM         Sko  | Eurosko        Veske  |  mamma sin  
   
Elsker virkelig den nye jakka mi fra oasap! Akkurat sånn jeg liker den. Denne kommer til å bli godt brukt ut mot våren! Merket idag at det ble litt i kaldeste laget med denne, men jeg trosser kulden for denne jakka, hihi! Og det fine smykket også da. Kjenner ikke at jeg har på meg det en gang fordi det er så lett i tillegg til at det er såå fint! Love ♥   Hva synes du om antrekket mitt? 

Les mer i arkivet » April 2015 » Mars 2015 » Januar 2015

LINE CECILIE LARSEN. EI JENTE PÅ 18 ÅR SOM ER OVER MIDDELS INTERESSERT I MOTE OG FOTOGRAFI
+

Kontakt/sponsing:
line-cecilie-larsen@hotmail.comKATEGORIER


ARKIV

INSTAGRAM
hits