Første advent

 • 30.11.2014 - 19:08

Hei på dere! Litt for lenge siden sist kanskje? Hehe. Den siste uken har gått til jobbing og soving, så har verken prioritert blogg eller trening. Men nå er jeg tilbake, hii! Har fått en sponsorpakke jeg skal blogge litt om, og blogge litt om hva som har skjedd den siste uken med jobb, åh som jeg elsker jobben min

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen med morgenkåpen på, velfortjent! Har vært sykepleier for Miguel i helga siden han har vært syk, så venter egentlig bare på å bli syk selv. Uff. krysser fingrene! Idag er det 1 advent og julekalenderen som jeg har fått av kjæresten er i hus! Gleder meg sååå mye til å åpne pakkene, utålmodig! Nå mangler bare pepperkakene og klementinene, så hadde julestemningen også vært på plass♥  Har du julekalender i år?

anbefaling av blogg #3

 • 20.11.2014 - 19:35


Denne gangen er det Anja(link) som jeg vil anbefale til dere. Bloggen hennes er en veldig inspirerende blogg, og den er i tillegg superfin ♥ Legg igjen en kommentar hvis du vil bli anbefalt neste gang!

New shoes

 • 18.11.2014 - 18:02

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Igår plukket jeg med meg disse skoene hjem, etter å ha ønsket meg sånne sko i aaalt for lang tid! Åh, elsker disse ♥ De kommer til å bli godt brukt fremover for å si det sånn, hihi. Hva synes du om de nye skoene mine?

Produkter fra Forever

 • 17.11.2014 - 18:08

Noe jeg bestemte meg for når jeg startet opp med dette og noe jeg fortsatt står for er at jeg ikke vil være en typisk "selger". Jeg vil ikke være som alle andre som får produkter og diverse og gjør alt for å få solgt det. Det er ikke helt min stil. Jeg selger heller litt mindre og gir ordentlige produkter enn å selge masse og at andre skal bli misfornøyde. Jeg vil at folk skal få høre om kvalitet og jeg vil dele mine erfaringer og anbefalinger videre til folk. Det er min jobb. Mange er så negative til sånne slags jobber og det var jeg før og. Men synet mitt har endret etter jeg startet med det selv. Jeg er en selvstendig forhandler og vet dere hva? Jeg elsker det! 

Jeg tenkte å fortelle litt om diverse produkter jeg bruker til hverdagen. Dette er mine meninger og anbefalinger til dere ♥ Dette er de produktene som er mest solgt i hele verden!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Aloe vera gel! 
Denne finnes i både vanlig aloe vera smak, tranebær og eple smak og fersken smak. Jeg har de to førstnevnte. Denne opprettholder balansen i kroppen og hjelper til nesten alt i kroppen! 80% av immunforsvaret er i magen, så det sier litt om hvor godt man må ta vare på kroppen sin, både med å spise sunt og få i seg mye næring. For at man skal få en bra kropp utvendig må man ta vare på kroppen sin litt ekstra innvendig. 

Image and video hosting by TinyPic

Argi +
Wow, denne er jeg helt frelst over. Den smaker som saft og er super god! Denne inneholder L arginin som kroppen slutter å produsere når vi er rundt i 15års alderen. L arginin er det som gjør at vi får mye energi og orker mye. Jeg har fått mer energi, jeg orker å ta i litt mer på trening, jeg gjesper ikke lenger på skolen og generelt har jeg mye mer energi.  

Image and video hosting by TinyPic

Aloe propolis creme 
Denne folkens! Denne gjør underverker, tro meg! Det er en krem som inneholder aloe vera og propolis og er perfekt på tørr hud, sår hud, ødelagt hud, all slags type hud. Funker perfekt til munnsår, eksem, til alt som har med hud å gjøre. Denne har jeg med meg overalt og bruker som håndkrem eller hvor enn jeg måtte ønske.

Aloe heat lotion
Denne kremen fungerer mot muskler og leddsmerter. Jeg får innimellom skikkelige mageknip, da smører jeg bare på litt sånn og venter ti minutter så er det bedre!  

Image and video hosting by TinyPic

Aloe gelly
Dette er ren aloe vera på tube.  Flere har sikkert tatt på aloe vera hvis noen har brent seg på brennesle, right? Denne er helt magisk. Den kan brukes overalt du kunne ønske. Hår, hud, munn,  over alt! Jeg bruker den sammen med shampooen og det er virkelig en vidunderkur! Får silkemykt hår, love it! 

Aloe toothgel
Denne tannkremen inneholder ikke fluor og den er sååå god! På bare noen få uker har jeg fått mye hvitere tenner! Et fint smil er alt ♥ 

Image and video hosting by TinyPic

Aloe lips
Denne lepomaden inneholder ikke vann så den kan du smøre på leppene året rundt og få en herlig følelse. Jeg trenger bare å smøre på den en gang om dagen siden jeg føler den holder seg så lenge på grunn av at den inneholder aloe vera. En stor favoritt i veska!

 HUSK: Dette er bare mine erfaringer og meninger.  Folk reagerer ulikt! 

Dette er mine anbefalinger for nå. Hvis noen av dere er interesserte, lurer på pris, kanskje mer om denne jobben eller vil høre mer om disse produktene kan dere legge igjen en kommentar i kommentarfeltet eller mail meg på linecl@ostfoldfk.no

Spørsmålsrunde

 • 15.11.2014 - 20:37

Image and video hosting by TinyPic

 Siden jeg har bestemt meg for å starte å blogge ordentlig igjen tenkte jeg å kjøre i gang en spørsmålsrunde der dere kan spørre meg om alt dere lurer på! Hver gang jeg har hatt en spørsmålsrunde har det alltid blitt noe feil med video eller noe, så lover ingenting om det blir på video eller i et vanlig innlegg. Det finner jeg ut. HVA LURER DU PÅ?

Sunne vafler

 • 15.11.2014 - 13:13

Image and video hosting by TinyPic

2 egg - 1,5 dl havregryn - 1 dl mel - 2 ss rømme - 1/5 ts kanel - 2 ss smeltet smør - 1/5 ts salt - 1/5 ts bakepulver -  1 ss sukker 

Image and video hosting by TinyPic

Hva er vel ikke bedre med å ha sunne vafler til frokost med hjemmelaget syltetøy og cottage cheese på en lørdags morgen? Hmm. Finnes det egentlig noe bedre? Hihi! Prøvde ut en ny oppskrift i dag med en liten vri, nam, sier jeg bare! De ble vel kanskje ikke så sunne som de i utgangspunktet skulle være, men det får gå. Jeg ble hvertfall stappmett etter to vafler. Nå skal jeg ordne istand en del innlegg før jeg tar turen til kjæresten senere idag, gleder meg såå til å se han igjen ♥ Vil du ha flere oppskrifter? 

Ladies night

 • 14.11.2014 - 17:00

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

alt fra bikbok

Image and video hosting by TinyPic

Nå kommer snart noen venninner til meg siden ost og kjeks står på planen ikveld. Satser på at dette blir en veldig fin helg ♥ Hva gjør du ikveld? 

Early fall outfit

 • 13.11.2014 - 17:59

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Noen upostede bilder av et antrekk jeg hadde på meg for noen måneder siden. Været vil virkelig ikke samarbeide med meg for tiden når jeg tar med kameraet ut for å ta outfitbilder til dere, det pøsregner jo hver gang? Sååå kjedelig! Fra neste uke av MÅ det bli bedre vær siden jeg har fått meg privatfotograf, heldige meg! Forteller mer til uka ♥ Nå har jeg nettopp tatt meg en vellykket treningsøkt og nå står dusjen og en god middag for tur! Deilig! Hva synes du om antrekket mitt? 

Nytt bloggdesign

 • 12.11.2014 - 22:19

Image and video hosting by TinyPic

NÅ er jeg så sliten at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Kjæresten har klart å smitte meg så ble ikke mange timer søvn på meg i natt for å si det sånn. Dere kan jo tenke dere hvor rastløs jeg ble etterhvert... Så jeg fant ut at det var en bra ide å komme meg til legen for å ta noen blodprøver, hente forever living pakken og holde på med bloggdesignet. Og nååå er jeg ferdig. Det tok sin tid, men det var så verdt det. En kunde kom og hentet pakkene som hun hadde bestilt også. Håper jeg bare ikke smittet henne også, æh. Nå skal jeg ta kvelden med god samvittighet og krysse fingrene for at formen er bedre imorgen. Hva synes du om det nye bloggdesignet mitt? ♥ Nå er jeg spent! 

Workspace

 • 11.11.2014 - 19:39

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Nå har jeg endelig fått satt meg ned etter å ha ommøblert rommet og trent. For en nyttig fridag jeg har hatt idag! Fått gjort så mye. Nå blir det litt jobbtid før jeg starter på bloggdesign. Jeg har hatt så mye å gjøre i det siste at jeg kjeder meg hvis jeg ikke har noe å gjøre så jeg må ha noe å gjøre hele tiden, haha. Ganske god egenskap egentlig, selvom det også er veldig deilig å bare slappe av innimellom også. Ha en fin kveld dere ♥ Hva vil du lese om på bloggen min?

Blueberry oats

 • 11.11.2014 - 11:05

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Lana del ray på høyttalerne og en god frokost i hånden. Vi har fri idag så benytter denne dagen til å gjøre ting jeg ellers glemmer. Har allerede ligget noen timer og sett på blogger og kjenner at jeg vil såå starte å blogge fast igjen. Må bare komme i gang først. Vurderer å bruke denne dagen til å endre på designet på bloggen og ommøblere rommet. Hmm. Får se! Har du fri idag? 

anbefaling av blogg #2

 • 02.11.2014 - 18:10


Denne gangen er det fine Karoline som jeg vil anbefale til dere. (trykk på bildet for å komme til bloggen) Hun er en av de største forbildene mine, både personligheten og utseendet er alt for fint. Sliter jeg med bloggmotivasjonen er det bare å trykke inn på bloggen hennes og så har jeg all motivasjonen tilbake. Rart det der altså, men sant er det! ♥

Vil du bli anbefalt neste gang? Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet ♥

Les mer i arkivet » Juni 2015 » Mai 2015 » April 2015

LINE CECILIE LARSEN. EI JENTE PÅ 18 ÅR SOM ER OVER MIDDELS INTERESSERT I MOTE OG FOTOGRAFI
+

Kontakt/sponsing:
line-cecilie-larsen@hotmail.comKATEGORIER


ARKIV

INSTAGRAM
hits