I avisa!

  • 23.03.2015 - 20:06

Image and video hosting by TinyPic

Leste dere smaalenene forrige fredag eller?! Hehe! Woho, det var såå gøy. For to uker siden ble jeg intervjuet, dere kan lese intervjuet her! Idag har jeg også vært på et intervju og etter jeg fikk et spørsmål "beskriv hverdagen din", så fikk jeg et stort sjokk over meg selv. Jeg gjør jo faktisk ikke annet enn å gå på skole og å sove? Vi sier det hører til forkjølelsen som har lagt seg over meg, haha. Men! Jeg fikk hvertfall et lite spark bak etter at jeg idag har ligget og halvsovet hele dagen. Jeg MÅ få gjort noe med hverdagen min! Jeg VIL være ute med venner, jeg VIL jobbe mer, jeg VIL trene, jeg har jo egentlig så mye energi, men energien min blir borte med en gang jeg legger meg ned på sofaen. Haha! 

Kjenner jeg gleder meg ekstremt til påskeferie neste uke, hverfall ♥ Blir såå bra! Og etter det starter så og si russetiden! Wohoo. To sinnsykt spennende måneder, blir så bra! Såå, jeg trenger litt hjelp! Hva vil dere lese om? Skal jeg dele antrekk med dere selvom jeg bare slenger på meg det første jeg ser? Vil dere lese om russetiden? Kom med forslag, så skal jeg prøve å oppfylle alle ønsker, hihi.

 

Favorites from sheinside

  • 18.03.2015 - 12:55


                      1. her                                        2. her                                     3. her                                             4. her 

Idag fant jeg ut at det ikke var så smart å gå våt og kald ute på natta i helga, med tanke på hvor vondt jeg har i både halsen og lungene. Haha. Er det mulig! Derfor har jeg benyttet tiden min til å se på litt serier og søke litt rundt på sheinside. Før så fikk jeg jo klær derfra hele tiden, kjenner jeg savner det sånn! Var så gøy. I tillegg så er det jo super fine klær der. Definitivt min yndlings side innen klær! Trenger litt tips til gode klesbutikker på nett, noen tips?

Bli med på c9!

  • 17.03.2015 - 12:47

Husker dere i januar, da jeg startet året med dette(link)? Nå skal jeg i gang igjen! I førsten av april så skal jeg i gang med dette og det blir så bra! Husker den gode følelsen jeg fikk sist gang og i tillegg til all motivasjon, wow! Dette er definitivt noe jeg kommer til å fortsette med en del ganger fremover. Det er jo ikke farlig, dette er jo bare bra! Faktisk så skal russebilen min være med på dette, vi skal ha en liten konkurranse om å være flinkest, det blir så gøy! ♥ Greit å få et ordentlig kick for både russetid og sommertid, ikke sant? Hehe!

Image and video hosting by TinyPic

Jeg holder på å sette sammen en gruppe som skal gå på denne sammen der vi skal motivere hverandre og heie på hverandre. I tillegg så kanskje det blir en liten konkurranse med premie i blant disse? Så hvis du vil bli med, rop ut(facebook/kommentarfelt), så fikser jeg alt du trenger! Det kommer til å bli SÅ bra! 

Les mer om det her

35 spørsmål

  • 12.03.2015 - 20:28

1.Hvor gammel er du om fem år? Da er jeg forhåpentligvis 23 og blir 24! 

2.Hvor høy er du? Jeg er 161. Haha!

3.Hvem ringte du sist? Mamma

4.Hvem ringte deg sist? Sondre

5.Hva sto det på den siste smsen du fikk? "Jaaa"

6.Foretrekker du å ringe eller sende sms? Jeg har telefonangst og jeg liker ikke å ringe fremmede, haha. Så der liker jeg best å sende sms.

7. Hva er ditt favorittsted? Makarska i Kroatia. Åh, nyydelig!

8. Hvilket sted foretrekker du minst? Tannlegen!! 

 

9. Når så du moren din sist? Hun sitter rett ved siden av meg i stua, hehe.
 

10. Hvilken øyefarge har du? Grønnblå
 

11. Når våknet du i dag? Halv åtte ca. 
 

12. Hva skremte deg om natten som barn? Jeg var livredd for å høre fly for da trodde jeg at det skulle bli krig! Haha. Husker det så godt.. 
 

13. Hva er din beste egenskap? Jeg synes jeg er flink til å se en sak fra begge sider og kunne sette meg inn i andres situasjoner.
 

14. Hva er din verste egenskap? Jeg kan være veldig sta. Og jeg vet hvor jeg har det fra...


15. Sover du med eller uten klær om natten?
 Helst med så lite som mulig. Klarer ikke sove med masse klær, er så ubehagelig!
 16. Hvor mange puter har du i sengen?
 Haha, nå har jeg faktisk tatt ut noen.. Har 5!


17. Hva er det rareste du har spist?
 Makrell i tomat med kaviar... Haha, æsj. Heldigvis var jeg en del mindre enn det jeg er nå!


18. Har du stasjonær eller bærbar data?
 Bærbar!


19. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt?
 Sokker! Klarer ikke gå uten sokker.. Da må jeg isåfall ha tøfler. 

 

20. Hvilken iskrem er din favoritt? Sånn man får kjøpt i syden og så videre. Kuleis med smak av kinderegg og vannmelon. Naaam!


21. Hviken dessert er din favoritt?
 Ostekake, sjokoladefondant. Og friterte bananer!


22. Den største premien du har vunnet? Må vel bli speilet jeg vant i konkurransen til Sophie Elise for noen uker siden. Gøøøy!


23. Liker du kaffe?
 Njaa. Caffe latte i såfall. Med masse(!) sukker! Tro meg. 


24. Hva drikker du helst til frokost?
 Argi!


25. Hvem var din favorittlærer på videregående?
 Går fortsatt på videregående, hehe. Det må vel bli norsklæreren siden hun hadde jeg hele barneskolen også. Hihi! 


26. Hva har du spist i dag? En banan, en yoghurt, litt sjokolade og pita!


27. Vil du ha barn?
 JA. Men ikke på en goood stund.


28. Kan du noen andre språk enn norsk? 
Jeg kan svensk og engelsk. Hihi. 


29. Sover du på en spesiell side? Ja, må sove på høyre side av sengen. Haha. 

 

30. Foretrekker du havet eller basseng? Jeg liker faktisk ikke å bade. Men skal jeg velge må det bli havet!


31. Hva bruker du helst penger på? Oi.. Her vil jeg si opplevelser, men det går vel mest i mat....


32. Hva skal du gjøre i helgen? Jeg skal på roadtrip(haha) med Sondre til Rebekka i sætre. Blir gøy! gleder meg.


33. Kan du stå på slalåm? 
Har verken stått på ski eller noe lignende på over ti år tror jeg, så.. 


34. Hvordan imponerer man deg? 
Ha humor, være inkluderende og hyggelig! Skal ikke så mye til. Merker at jeg trives mye mer rundt mennesker hvis de er inkluderende og hyggelig mot alle da, hehe! 


35. Fortell 3 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg?1. Jeg har en stor skrekk for tenner, tro meg. Dere aner ikke hvor mange ganger jeg kan våkne opp med tårer i øynene fordi jeg har hatt mareritt om å knekke tennene mine! 2. Jeg elsker katter. Tror folk har begynt å skjønne det nå siden de har begynt å legge meg til i kattegrupper på facebook... haha. 
3. Jeg er egentlig veldig sjenert!

 

Endelig min tur til å dele noe sånt her, haha! Bildene er desverre litt dårlig kvalitet siden det er tatt fra instagrammen min, men følg meg gjerne på instagram for å se mer! @licela

Open back

  • 09.03.2015 - 19:31

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Et liten titt på antrekket mitt fra idag. Elsker topper som er åpne bak, det er såå fint. Desverre blir denne alt for lite brukt, siden den er litt stor. Men men! Idag bestemte jeg meg for å ta meg en treningsøkt og det var såå godt. Kanskje jeg skal ta meg litt i nakkeskinnet og fortsette å trene og spise litt sunnere? Blitt så mye usunt og lite mosjon i det siste at jeg nesten blir litt flau, haha. Jeg får se! :-) Hva synes dere forresten om det nye designet mitt? Endelig store bilder igjen! Deilig å få noe som er typisk meg. Hihi. 

 

Good morning

  • 08.03.2015 - 11:29

Image and video hosting by TinyPic

Nå har jeg nettopp fått i meg en good frokost, elsker å våkne til at frokosten er satt frem på bordet! Søndag er min favorittdag i uken siden da er det faktisk lov å bare ligge i senga og slappe av og å være en slask. Haha. Derfor skal jeg gjøre litt endringer i designet på bloggen før jeg skal fikse russebil senere idag. Hva gjør du idag? 

Noen som vil ha dette designet? Kan isåfall legge ut koder et sted(hvis det blir til at jeg bytter design)

Antrekk 060315

  • 06.03.2015 - 15:01

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Hei dere! Herregud så fint vær det er idag. Jeg har gått uten skjerf for første gang på mange måneder(!!) haha. I tillegg så har jeg nettopp kommet inn fra et intervju, så sjekk smaalenene om to uker dere! Woho, gleder meg. Andre gangen jeg har blitt intervjuet på grunn av bloggen min, og det er jo en så stor motivasjon til å faktisk fortsette å blogge♥ Nå venter jeg på at pizzaen skal bli ferdig stekt og så skal jeg slappe av litt før jeg får besøk ikveld! Ha en fin helg! Hva skal du i helga? 

Tilbake?

  • 05.03.2015 - 17:12

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Herregud, nå er det så alt for lenge siden sist. Hvor er det jeg skal starte å skrive? Så mye har skjedd siden sist og jeg har lenge tenkt på å kanskje slutte å blogge helt. Men når solen har begynt å komme frem sammen med varmen så er det liksom noe som skjer inni meg, haha. Blogglysten kommer med våren! I tillegg så har jeg blitt mast på i fra alle kanter om å starte å blogge igjen, så kanskje jeg starter å blogge litt forsiktig igjen. Savner å ta antrekksbilder til dere samt å få så fine tilbakemeldinger! Men jeg får se. Her får dere i hvertfall et lite innblikk i hva jeg hadde på meg igår! Og se så langt og tjukt håret mitt har blitt etter jeg begynte å drikke aloe vera! inlove ♥ Begynne å blogge igjen: JA eller NEI?

Les mer i arkivet » April 2015 » Mars 2015 » Januar 2015

LINE CECILIE LARSEN. EI JENTE PÅ 18 ÅR SOM ER OVER MIDDELS INTERESSERT I MOTE OG FOTOGRAFI
+

Kontakt/sponsing:
line-cecilie-larsen@hotmail.comKATEGORIER


ARKIV

INSTAGRAM
hits