Fur jacket

 • 27.01.2015 - 16:44

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Jakke fra OASAP her

Elsker den nye jakka mi fra oasap, åå, den er såå fin! Litt minus at jeg får sinnsykt elektrisk hår av den og får støt av alt jeg tar på når jeg har den på. Uff, jaja, man får lide for skjønnheten, hehe! Hva synes du om jakken min fra oasap?

Hair talk

 • 26.01.2015 - 19:38

Heii! Tusen takk for så stor respons på forrige innlegg, dere er gode. Må bare si igjen at det ikke har noe med meg og Miguel å gjøre, vi har det superfint sammen, vi! 

Nå over til noe annet! Jeg klarer nemlig ikke å bestemme meg om jeg liker kort eller langt hår best og hvilken farge jeg liker på håret best? Haha dilemma! Jeg har jo stripet håret mitt lyst mange ganger, men er veldig flink på å glemme det som da ender med veldig ettervekst. Nå har jeg så stor ettervekst at ja, gud vet hva! Har mer av den normale fargen min enn den lyse fargen. Og jeg har mørkt hår til vanlig, tro meg. Bildene blir også skikkelig annerledes på grunn av lyset, derfor jeg noen gang har mørkt hår og andre lyst. Haha, uff, innviklet! I tillegg så har håret mitt mørknet noe veldig de siste månedene på grunn av vinteren.. Så daa trenger jeg litt hjelp fra dere ♥ 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Prøvde å finne de bildene som man så forskjellen best på, men vanskelig haha! Selv savner jeg det lange og lyse håret mitt, så hjelp! Hva synes du jeg kler best?

Så vakkert, men så stygt

 • 25.01.2015 - 19:58

Du ligger i senga med lukkede øyne. Ligger og stirrer i taket, tenker på alt som kan bli annerledes etter den meldinga, hvis du en gang får et svar. Og jo lenger du venter, jo verre blir det. Jo mer muligheter kommer du på til å avslutte alt eller om du er i stand til å fortsette å prøve. Men er du virkelig i stand til å prøve igjen? Etter du har hatt det så bra, klarer du virkelig å starte fra bånn igjen, når du vet hvor lang og jævelig veien er opp. For denne veien har du gått opp så mange ganger før, og den har vært like ille hver gang, hvis ikke verre. Hvordan kan det gå fra at du er lykkelig til at du er så langt nede at du ikke vet hva du skal føle?

Et minutt føles ut som en evighet, hvis ikke lenger. Og der vibrerer telefonen din. Pulsen dunker hardt og fort, du blir nesten helt svimmel. Du konsentrerer deg om å puste. Du tørr ikke å se på meldinga. Ikke enda. Du må roe deg ned litt først. Tenke på alt som kan stå på den og tar sorgen litt på forskudd i tilfelle. Du tørr ikke å tenke positivt, i tilfelle du bare blir enda mer skuffet over hva du kommer til å høre. Du vet jo at svaret er åpenbart, men du vil bare ikke få det svart på hvitt at alt er over. Du tar opp telefonen og åpner meldinga. Du kaster telefonen fra deg, du vil ikke en gang lese resten av meldinga. Det er for vanskelig.  Du sliter med å puste. Kjennes ut som at du kan svelge tunga når som helst, fordi du prøver å få luft, samtidig som at du prøver å holde tilbake tårene. Alt blir et stort kaos og du ligger der å skriker. Du får en så stor smerte inni deg at du ikke en gang kan få ut noen tårer. Ikke få ut det du vil. Ikke få ut angeren, smerten, frustrasjonen, ikke en gang tårer, det som kommer så lett ellers. Alt som foregår oppe i hodet ditt kan ikke en gang beskrives og det er tanker du til vanlig aldri ville ha tenkt ellers. Du klarer å roe deg ned etterhvert, men bare litt. 

Så kommer tårene. Alle minner kommer opp, du vet ikke hvor du skal gjøre av deg, du orker ikke denne smerten. Ikke igjen. Den har nettopp blitt borte. Alle minnene med deg og han. Alt dere har gjort. Den første gangen dere møttes, du husker alt. Hvilke klær han hadde på, hvordan han luktet, hva dere gjorde, hver eneste detalj. Deres første kyss, den første gangen han holdt rundt deg, den første gangen han kalte deg jenta hans, den følelsen du fikk inni deg. Den følelsen kan ikke en gang beskrives, den er så fin. Du kan føle han ligge å holde rundt deg når du lukker øynene, du kan lukte han, høre han, du kan føle han. Du åpner øynene og snur deg rundt, kanskje han ligger der, for siste gang, kanskje dette bare er en drøm? Et mareritt? Men nei. Det gjør han ikke. Og det blir verre igjen. Du innser at du faktisk har mistet han for godt, selvom du prøver å nekte. Du orker ikke dette. Du klarer ikke. Du er for svak. 
Image and video hosting by TinyPic

Det har jo vært åpenbart, hvorfor var du så dum som ikke innså det? Du ble blind av kjærlighet, fordi du var så lykkelig. Lykken tok bort alle bekymringer, tok bort alle de negative tingene i livet ditt, men nå kommer alt tilbake. På en gang. Du kommer på alt det negative tingene som har skjedd med deg. Ting du hadde helt glemt. Hvordan kan du gi så mye kjærlighet og glede til en person som ikke gir deg noen ting tilbake? Hvorfor kan ingen være glad i deg? Hva er det du gjør feil hver gang du føler den lykkelige følelsen? Du er redd for å bli lykkelig, fordi med en gang du har blitt glad igjen, så skal noe eller noen komme å ødelegge det for deg så du må starte på nytt. Man blir sliten av det. Og for hver gang blir man litt mer og mer sliten.

Du ser deg i speilet. Sminken din er dratt utover hele ansiktet og du er helt rød. Hele ansiktet ditt er varmt, det føles ut som du brenner. Og på grunn av dette skjønner du hvorfor ingen vil ha deg i livet sitt, du føler deg så mindre verdt. Hvor mye verdt kan du være når alle forlater deg som om du ikke en gang eksisterer. Noen ganger må du til og med klype deg i armen for å forsikre deg om at du eksisterer, at alt bare ikke er et mareritt.

Dager går, og  "det kommer til å bli bedre" er det alle vennene dine sier, men det hjelper ikke i det hele tatt, så klart vet du at alt kommer til å bli bedre, det er ikke det som er problemet. Det er den lange veien opp som tar så lang tid og som er så forferdelig. Alt det som kommer på den veien, det kan ikke en gang beskrives. Er du glad etter bare noen dager er det noe som er galt, da er det livet som lurer deg, du trekker deg unna og gjør alt for å ikke føle den gleden, du er redd for å bli glad igjen. Det føles ut som at det er for godt til å være sant, noe det også pleier å være. Du ønsker så gjerne at marerittet slutter når du våkner, men du går rett fra et mareritt til et annet mareritt. 

...Hvordan kan kjærlighet, en så vakker ting, være så stygt?

Vil dele det til dere for å vise at dere virkelig ikke er alene der ute når dere har det vondt, aldri gi opp.

Et arkiv innlegg fra i fjor, tenkte det var en god ide å dele for å vise at dere virkelig aldri er alene selvom det føles sånn ut innimellom. (dette er ikke rettet mot meg og miguel)

 

Breakfast

 • 25.01.2015 - 12:57

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

God morgen! Idag startet jeg dagen min med frokost på sengen med serie på dataskjermen.Har dere forresten smakt yoghurtnøtter? NAM! Herregud, så godt det er, jeg som alltid har trodd det har vært så ekkelt. Min nye favoritt ♥ Idag tenkte jeg å bake litt sunne ting, og gjøre istand alle mål for neste uke. Det blir en så bra uke med mer trening, jobb og forhåpentligvis bedre form. Skal også få tatt litt bilder av en ny jakke jeg har fått sponset, den er såå fin. Vil dere forresten at jeg skal blogge mer om mat og trening? Jeg har jo startet å trene og spise sunt/sunnere, men veldig dårlig på å dokumentere det, men jeg kan gjerne bli flinkere hvis det er interesse for det! sleng igjen en kommentar  isåfall! Hva gjør du idag?

 

Nothing really matters

 • 20.01.2015 - 20:58

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

September - desember

 • 20.01.2015 - 15:52

SEPTEMBER

Nøt de fine varme dagene!

Lagde super god frokost til meg og miguel ♥

Lagde meg kyllingsmørbrød med pesto og mango ved siden av før jeg dro ut senere på kvelden.

 

Klippet hull i de hvite buksene mine! Desverre er de alt for store såå de blir ikke så godt brukt. haha

Fikk meg nytt objektiv! sigma 30mm f1/4!

Gikk masse i skjørt

OKTOBER

Fikk masse nye mobilting i posten som jeg hadde blitt sponset. Desverre er nesten alt ødelagt nå fordi kvaliteten var kjempe dårlig :-(

Begynte å jobbe med forever living! Woho. et av mine beste valg! Tok meg da sjansen til å prøve proteinpannekaker med proteinpulveret vi selger. Nam.

Gikk mer i skjørt

Viste dere hva jeg hadde i vesken min, et etterlengtet innlegg

NOVEMBER

Viste produkter fra Forever Living!

Lagde meg prinsessefrokoster i helgene 

Kjøpte meg nye sko som jeg hadde siklet på i evigheter!

Prøvde meg på rød leppestift og nytt design på bloggen 

Enda mer prinsessefrokoster

DESEMBER

Prøvde sminke fra Forever Living, den beste jeg har prøvd!

Fikk meg ny jakke og veske, åhh. Kommer til å bli godt brukt.

Lagde meg en del te, siden jeg fikk te av kjæresten i julekalenderen ♥

Dette var mitt år. Jeg har lært meg så mye av både oppturene og nedturene mine, så jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har blitt en del klokere. Hehe! Gleder meg til å se hva det dette året bringer ♥

Kickstarten er ferdig

 • 18.01.2015 - 14:40

Jeg er endelig ferdig med kickstarten som jeg startet på for to uker siden. Ble ferdig for noen dager siden, men har ikke hatt tid til å blogge om det før nå. Har gledet meg så til å vise dere før og etter bilder, i tillegg til å fortelle hvordan det har gått! 

Kickstart er en rensekur for kroppen som varer i 9 dager, der du først skal bare drikke væske de to første dagene i tillegg til kosttillskudd, shake og aloe vera. De 7 neste dagene kan man i tillegg spise et måltid på ca 600 kcal. Leger har godkjent kuren og i og med at den bare varer i ni dager så er det ikke farlig for verken kropp eller sinn.

Når jeg begynte på den så var jeg så skeptisk på at jeg skulle klare den, men hundrevis har gjort det før, hvorfor skal ikke jeg? Og det gikk overraskende fint! Viljestyrken tok innpå og hjalp meg med å komme igjennom. Tror jeg ikke har satt så mye pris på maten før som jeg gjør nå, i tillegg til å faktisk tenke over hva jeg tar i meg. Den andre dagen var jeg på kick off med jobben i ås og der ble det servert både tacolefser og litt av hvert, dere aner ikke hvor vanskelig det var å sitte å se folk gumle i seg mat mens magen min rumlet som bare det! haha! I tillegg fikk jeg skikkelig lyst på masse løk de første dagene jeg fikk spise mat igjen, jeg som aldri har likt løk før. 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Så hvordan føler jeg meg etter jeg er ferdig med kuren? 
Jeg har ikke ord!  Energien er på topp, jeg sover mye bedre, jeg våkner til og med av meg selv på morgenen, woho! Selvtilliten er mye bedre fordi jeg ser de endringene som jeg har lengtet etter så lenge. Jeg spiser bare sunt, og jeg har ikke lyst på fet mat en gang som pizza, sjokolade, hamburger and so on. Jeg bestiller heller en salat enn en hamburger og jeg drikker mye mer vann. Jeg føler at noe har skjedd med kroppen min, og ja, magisk kur sier jeg bare ♥

Image and video hosting by TinyPic

Såklart har det ene minnekortet mitt blitt ødelagt og etter litt for mye alkohol på byen igår kveld er ikke akkurat formen noe bra, men dere får se bildene allikevel! Imorgen starter jeg på Kayla Itsines sitt kosthold og treningsprogram så nå skal jeg lese gjennom de 150 sidene i tillegg skrive handleliste. Yey! Dette blir bra ♥  Vil du prøve kickstart?!

Marble

 • 14.01.2015 - 20:32

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

♥ In love ♥

Gothia towers

 • 13.01.2015 - 17:44

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Forrige helg dro jeg til gøteborg og feiret bursdagen til pappa på gothia towers. Åh, fooor noen dager! Gleder meg så til jeg skal tilbake dit i juni med jobben. Helgen gikk til å slappe av, se på dyr, spise god mat(jeg gikk fortsatt på kickstart, så hadde dette i bakhodet), shopping og masse drinker og vin. Får sommerfugler i magen bare av å tenke på det, ta meg tilbake! Har du vært på gothia towers før? 

Lunch

 • 13.01.2015 - 13:30

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Dagens lunsj består av dragefrukt, ananas, druer og granateple. Naaam nam nam! Gleder meg til en like sunn middag, bare noen få dager igjen av kickstart nå, gleder meg så til å vise dere før og etter bildene! Hvis dere vil ta en smugtitt, trykk HER .Nå skal jeg fikse på kontoret oppe for senere idag kommer Silje og skal jobbe litt med meg. Blir bra! Hva spiste du til lunsj idag?

12012015

 • 12.01.2015 - 18:44

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 Topp | Carlings            Bukse | Bikbok

Årets første antrekk, woho! Gleder meg så til det blir varmere så jeg kan gå uten den tjukke ytterjakka og så videre.  Jeg har forresten en hel del bilder å vise dere fra helga, må bare ta meg tiden til å redigere de først! Hva synes du om antrekket mitt? 

Mai-august

 • 08.01.2015 - 15:24

MAI

Feiret en venninne av mamma. 

Ble veldig dårlig pga kyssesyken så brukte mesteparten av tiden min i senga.

Smakte på denne kaka, elsket den, men aldri spist den igjen, haha. For kvalmende..

Senere i måneden skulle jeg på konfirmasjon, så jeg kjøpte meg nye sko! Som var for små...

Var en stund hos pappa.

JUNI

Fikk verdens fineste kjole fra sheinside ♥

Fikk min første Victorias Secret parfyme! Bruker den den dag idag, den er så god.

Ble mer sponset, åh som jeg savner det lange håret mitt! Tok mange antrekksbilder denne måneden.

Fikk meg enda mer sponsede klær og accesories!

Kjøpte meg et skikkelig godt lys, lukter så herlig. Matforgiftet meg selv også denne dagen med gammel rømme. Æsj :-(

Grillet med med mamma hver dag! Mozzarella ost med spekeskinke ble min store favoritt. Nam! Nå som jeg har fått el grill i julegave blir det mye grilling fremover, hehe!

Klippet meg!! Æhh...Å gå fra å ha hår til navelen og ha hår til over puppene tok sin tid å venne seg til. Snart er håret like langt igjen, woho!! Gleder meg.

Spiste alt for mye lompepizzaer.

JULI

Var med mamma i kypros!Sjekk den fine utsikten, wow!Spiste alt for mye god mat i kypros. Møtte så mange fine mennesker her også som vi idag er gode venner med. 

Tror dette var siste kvelden i kypros. Åh, ta meg tilbake!! 


Ble 18 år, fikk meg kjæreste og fikk vite at jeg kom inn på media og kommunikasjon!

AUGUST

Ommøblerte rommet mitt, men det varte ikke så lenge.. Haha!


Hadde verdens mest romantiske date før skolen startet. Miguel tok meg med på teater på fredag der jeg tok min første øl ute! Haha! På lørdagen dro vi på shopping, 6 retters middag med vin og sov på grand hotell. Håper han synes jeg er like snill en annen gang også så kanskje vi kan gjøre det på nytt, for denne helgen var virkelig noe av det beste i 2014!

Begynte på skolen, tok en del antrekksbilder, koste meg masse på skolen!


Enda en romantisk dag med Miguel. Tilbringte veldig mye tid med han i august. Rakk ikke toget mitt tre ganger på rad fordi vi bestilte mat på forskjellige steder. Men da fikk jeg meg en ekstra dag med han, hihi

Prøvde å trene igjen, men gikk ikke bra. Var sliten i to-tre uker etter det..

September-desember kommer senere!

Januar - april

 • 07.01.2015 - 21:15

Min tur til å legge ut litt bilder fra året som har gått, deler det opp i tre deler så det ikke blir så alt for mange bilder med en gang!

JANUAR

Feiret nyttårsaften med venner, dette var en så fin kveld! Vil aldri bli glemt.


Den eneste gangen jeg tegnet i 2014, haha! Prøvde meg på en tegning som jeg hadde sett fordi jeg syntes den var såå fin! 

Begynte å komme ordentlig i gang med blogginga, åh, savner det altså! 

FEBRUAR

Ommøblerte rommet mitt, synes faktisk rommet mitt var veldig fint på denne tiden. 

Begynte å bli sponset, her er mitt første sponsede innlegg! Husker jeg var sååå stolt!

Jobbet en del på kaos i askim, samtidig som jeg fikk meg en jobb på din sko i ski, startet ikke før i mars, men planene var klare!

Begynte med en del antrekksbilder igjen.

Og litt andre bilder.

MARS

Ble mange late dager hjemme før jeg startet å jobbe, jeg hadde jo et fri år, kjenner jeg savner det friåret ja, haha. Så godt å bare ha late dager hjemme mens jeg så på serier og spiste muffins mens folk satt på skolen. Hehe! Godt å gå på skolen også, altså..

Ommøblerte rommet igjen.

Det var så varmt i mars! Kunne gå med tynne klær, så tok sjansen nesten hver dag.

Begynte å bli veldig syk, så jobbingen gikk rett i dass. 

APRIL

La ut dette bildet på nett på grunn av sponsing og nå har jeg sett det mange steder på weheartit, tumblr osv. Så gøy!!

Prøvde ut sminke fra elf, husker jeg var så stolt av å få sminke! hihi.

Fortsatte å være syk og ble senere påvist kyssesyken. Uff, for en periode! 

Litt sene innlegg, men jeg har vært opptatt med kjæresten og kickstarten har gjort meg sliten og sur haha! Nå begynner energien å komme tilbake, så dette blir bra. Gleder meg SÅ til å vise dere hva som har skjedd med kroppen min på en uke! Så stolt!! Mai-august kommer senere. Hihi! Hvordan var dine første måneder?

Kick off

 • 04.01.2015 - 13:41

Nå er jeg i ås på kick off med jobben, har vært her et par timer allerede, kjempe gøy, nyttig og lærerikt! Nå er jeg klar for å komme i gang igjen, dette blir et så bra år! :) diplom fikk jeg og, hihi! Hvor jobber du?

Julegavene mine

 • 03.01.2015 - 23:28

ÆÆææ sååå kleint, haha! Jeg har bestemt meg for å bli litt bedre på videoblogger dette året, selvom jeg ikke liker å snakke foran et kamera, men det får jeg lære meg! Håret kranglet idag, det ser jeg også med kamerainnstillingene også, men bedre enn ingenting! Kaan hende jeg sletter dette innlegget igjen så dere får se mens dere har sjansen ;-) hehe neida! Hva vil du ha på neste videoblogg?(som ikke inkluderer å snakke så alt for mye hihi)

day 1

 • 03.01.2015 - 14:25

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Dag 1 er i gang på kickstarten så jeg har tatt bilder, hivd i meg en del tabletter, drikket masse vann og aloe vera gel og holdt meg aktiv så jeg glemmer å bli sulten. De to første dagene av kickstarten skal man bare drikke vann, aloe vera gel, shake og noen tabletter for å rense kroppen, så kjenner jeg gleder meg veldig til shaken nå, er litt sulten, hehe! Jeg har tenkt til å oppdatere dere gjennom hele kickstarten og resten av treningsprogrammet mitt som jeg begynner på etter kickstarten. Jeg har også fått lagd en videoblogg til dere idag som jeg skal sette meg ned med nå, vet ikke helt om jeg kommer til å poste den siden håret mitt ikke samarbeidet idag, men vi får se! Kommer du til å følge meg på kickstarten++?

2015

 • 01.01.2015 - 22:31

Hei og godt nyttår til dere alle! Jeg tilbringte kvelden min med miguel og vennene hans igår med god middag først etterfulgt av en fin kveld! Idag er ikke formen like bra, så både jeg og kjæresten har tilbringt dagen i senga med serier, god pizza og noe godt å drikke. Vi snakkes bedre når jeg kommer hjem imorgen! Da starter jeg også på kickstarten, gledee meg! Hvordan feiret du igår?

Les mer i arkivet » April 2015 » Mars 2015 » Januar 2015

LINE CECILIE LARSEN. EI JENTE PÅ 18 ÅR SOM ER OVER MIDDELS INTERESSERT I MOTE OG FOTOGRAFI
+

Kontakt/sponsing:
line-cecilie-larsen@hotmail.comKATEGORIER


ARKIV

INSTAGRAM
hits